Březnové prodloužené hodiny v zoo

0

Ostravská zoo, botanický park, nové otvírací časy, setkání se zvířaty, komentovaná setkání, blog, region24


Ostravská zoo a botanický park slaví jaro s novými otvíracími časy a nabízejí setkání se zvířaty. Návštěvníci mohou zoo navštívit od 9. do 18. hodiny až do konce března. Sezónní komentovaná setkání se zvířaty začnou 28. března.

Ostravská zoologická zahrada a botanický park pozdravují jaro novými otvíracími časy a zároveň přinášejí dobrou zprávu všem milovníkům zvířecí království. Oblast přírody se stává dostupnou pro návštěvníky od 9. do 18. hodiny každý den a to až do konce března.

Podle mluvčí Zoo Ostrava, Šárky Novákové, pokladny a pavilony zavírají v 17 hodinách, takže poslední vstup je možný nejpozději do této doby. Velikonoční pondělí bude výjimečné - brány zoologické zahrady se otevřou již v 8 hodin a celková doba otevření se tento den prodlouží o dvě hodiny. Od dubna se otvírací doba posouvá až do 19. hodiny.

Toto jarní období také označuje zahájení sezónních komentovaných setkání s vybranými druhy zvířat. Návštěvníci se mohou po zimní přestávce těšit na tato setkání od 28. března.

Komentované setkání budou pravidelně probíhat každý den u medvědů a hulmanů v 10:00, 14:30 a 16:45 a u šimpanzů ve 12:00. O víkendech a svátcích mohou návštěvníci navíc poznat pandy v 9:30, mandrile v 11:00, makaky ve 11:30, ary od 13:00 do 13:30, vydry v 13:30 a hroši ve 14:30.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář