Komentátor Milan Antoš vážně zraněn při nehodě u Letňan

Po vážné dopravní nehodě nedaleko stanice metra Letňany je bývalý hokejista Milan Antoš v nemocnici se závažnými zraněními, včetně deseti zlomenin a protržené plíce. Nehodu způsobil řidič odbočujícího vozidla, který Antoše pravděpodobně přehlédl.


Po nedělním komentování v O2 aréně se Milan Antoš vydal domů. Naneštěstí jeho cesta skončila vážnou dopravní nehodou nedaleko stanice metra Letňany. Jak informoval Robert Záruba, došlo k srážce, když se s jiným autem míjeli na hlavní silnici. Řidič odbočujícího vozidla pravděpodobně Antoše nezaregistroval a došlo ke kolizi.

Stav Milana Antoše je momentálně stabilizovaný, ale jeho zranění jsou závažná. „Měl veliké štěstí, že přežil, ale zranění jsou neuvěřitelná,” uvedl Záruba. Antoš utrpěl deset zlomenin, protrženou plíci a vážně poraněnou nohu.

Pro Českou televizi tato bouračka znamenala nutnost rychlých změn v obsazení studií k Mistrovství světa v hokeji. „Je to pro nás složitá situace, ale hlavní je, že Milan přežil,“ vyjádřil se Záruba.

Ačkoliv Antoš leží v nemocnici a čekají ho další operace, zůstává v kontaktu se svými kolegy a přáteli. „Stále si píšeme, mnoho hokejistů, jako například Pavel Francouz nebo Jakub Voráček, mu chtělo vyjádřit podporu,” dodal Záruba. Kvůli jeho stavu na jednotce intenzivní péče však zatím návštěvy nejsou možné.

V pondělí měl mít Antoš volno, ale v televizi se plánovalo, že by případně nahradil Davida Pospíšila, který měl problémy s hlasivkami. Po nehodě byly tyto plány zrušeny. Policie mezitím obvinila řidiče, který hokejového experta srazil, z těžkého ublížení na zdraví.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024