Festival Colours of Ostrava 2024 začíná!

0

Colours of Ostrava 2024, Lenny Kravitz, Tom Morello, hudební festival, Ostrava, bezhotovostní platební systém, blog, blogall


Festival Colours of Ostrava 2024 přináší pestrý hudební program a inovace. Vystoupí hvězdy jako Sam Smith, Aneta Langerová, Tata Bojs, Tangerine Dream, Lenny Kravitz, James Blake, Sean Paul a Zara Larsson.

Festival Colours of Ostrava 2024 láká návštěvníky nejen pestrým hudebním programem, ale také zajímavými inovacemi, které zajišťují pohodlí a rozmanitost zážitků pro všechny účastníky. Umělecká ředitelka Zlata Holušová slibuje, že letošní ročník nabídne to nejlepší z hudebního světa.

Ve čtvrtek večer se na hlavní scéně představí nebinární britský zpěvák Sam Smith se svou aktuální hudební show založenou na albu Gloria. Paralelně bude na jiné scéně koncertovat Aneta Langerová a Tata Bojs. Navíc v pátek čeká fanoušky vystoupení elektronické legendy Tangerine Dream, následované rockovým ikonou Lenny Kravitzem.

Lenny Kravitz, který minulý rok vydal album Blue Electric Light, se těší na to, že předvede svou energickou show. 'Přivážíme koncert, který navazuje na jeho poslední album a věříme, že Lennyho vystoupení bude opět jedním z vrcholů festivalu,' komentuje Holušová.

Dalšími významnými interprety jsou James Blake, Sean Paul, Zara Larsson a mnoho dalších. Mezi desítkami zahraničních kapel najdeme také Khruangbin, Bat for Lashes a bluesového kytaristu Gary Clarka Jr.

Ačkoliv festival působí jako velkolepý organizační úkaz, změnám v programu se nevyhl. Queens of the Stone Age byli nuceni zrušit svá vystoupení ze zdravotních důvodů. Nahradí je americký kytarista Tom Morello, kterého pořadatelé původně plánovali až pro příští ročník.

Novinkou druhého ročníku je i bezhotovostní platební systém. Návštěvníci mohou platit všemi druhy platebních karet, mobilními telefony či hodinkami. Pro ty, kteří nemají bankovní účet nebo platební kartu, jsou připraveny speciální festivalové karty, které lze zakoupit za hotovost ve stánku s festivalovým merchandisingem.

Festival rovněž zajistí asistenční služby pro lidi se zrakovým a sluchovým postižením, včetně speciálních kompenzačních pomůcek a reliéfní mapy areálu. Během festivalu budou zajištěny noční spoje městské hromadné dopravy, které usnadní návrat návštěvníků zpět do centra města.

Od pondělí si mohou návštěvníci vyzvednout festivalovou pásku a ubytovat se ve třech připravených kempech. Colours of Ostrava 2024 tak pokračuje ve své tradici přinášet nezapomenutelné zážitky všem milovníkům hudby.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář