Práce Nabídka zaměstnání

Recepční/strážný

DIOL družstvo - Ostrava

Varenská 3101, Ostrava

Kateřina Králová
704 602 838
  • vztah

    Pracovní poměr - zkrácený úvazek

  • směny

    Noční provoz

  • min. vzdělání

    Základní + praktická škola

Nástupní plat 100,- Kč

Vhodné pro osoby zdravotně znevýhodněné, OZP s maximálně 2. st. invalidity, OZP s invaliditou 3. stupně
Zašlete nám prosím svůj životopis na adresu diol@diol.cz nebo volejte 704 602 838 - Mgr. Králová. Děkujeme Vám a těšíme se na spolupráci.

Místo výkonu práce: Ostrava
Kontakt: emailem, telefonicky

Družstvo invalidů s 65 letou tradicí a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivého a odpovědného zaměstnance na pozici recepční/strážný v administrativní budově blízko centra Ostravy s výbornou dopravní dostupností. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost - noční směny, komunikativnost, samostatnost a spolehlivost. Praxe na obdobné pozici a certifikát strážného výhodou, nikoliv podmínkou. Předdůchodový věk pro nás není překážkou. Nástup do zaměstnání možný ihned.
Nejedná se o práci na PC.

Pracovní místo je vyhrazeno pouze pro OZP. Nabízíme Vám zaškolení, díky čemuž získáte práci na hlavní pracovní poměr (pracovní smlouvu vč. odvodů na důchod). Jedná se o práci na zkrácený pracovní úvazek 30 hod. týdně, pouze noční směny v délce 12 hodin. Za Vaši práci aktuálně nabízíme odměnu ve výši od 100,- Kč/hod. + příplatky za práci na noční směně, o víkendu a ve svátek. Dále máte možnost získat pravidelné odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího.



Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.