Práce Nabídka zaměstnání

Senior programátor

SECTRON s.r.o.

Josefa Šavla 1271, Ostrava

Kateřina Grygerčíková
556 621 012
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Jednosměnný provoz

  • min. vzdělání

    ÚSV

Nástupní plat 50 000,- Kč

Místo výkonu práce: Josefa Šavla 1271/12, Ostrava - Mariánské Hory
1. kontakt e-mailem. Své CV a motivační dopis v angličtině zašlete prosím na uvedený e-mail.
Pohovor bude probíhat v češtině a angličtině.

Pracovní náplň: metodické a technické vedení junior programátorů; vývoj IoT aplikací (PCB, CPU, wireless, software, cloud); analýza zákaznických požadavků a příprava vývojových plánů; kontrola kvality a dokumentace kódu; testovací procedury; reporting vedení a spolupracujícím oddělením.

Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou; praxi na obdobné pozici min. 5 let; znalost programovacích jazyků Java, C#, Python; zkušenosti s Amazon AWS, MySQL, Node.js; znalost angl. jazyka slovem i písmem na úrovní B2 nebo vyšší; povědomí o bezdrátových technologiích a cloudových službách; samostatnost a spolehlivost; komunikativnost a týmovou spolupráci; ochotu učit se novým věcem.

Výhodou: SŠ/VŠ vzdělání tech. zaměření; praktické zkušenosti a vlastní projekty v oblasti IoT; aktivní znalost dalších světových jazyků.

Nabízíme: zázemí silné a stabilní firmy; zajímavou a odpovědnou práci; příležitost pro seberealizaci a osobní rozvoj; školení komunikačních dovedností a odborných znalostí; jazykový rozvoj (firemní jazykové kurzy); motivační prémie

Benefity: příspěvek na životní kapitálové pojištění/důchodové připojištění 1 350 Kč měsíčně, služební notebook a telefon, pololetní a vánoční odměny, stravenky

Nástup možný ihned.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.