1. kontakt e-mailem: tomas.otipka@vsb.cz
Požadavky: znalost skladového hospodářství z potravinářství/gastronomie, znalost a orientace v kuchařských recepturách, znalost převodu jednotek a dobré počty, pracovitost, samostatnost, zodpovědnost, fyzická zdatnost, dobrý zdravotní stav, trestní bezúhonnost, ochota začínat směnu v 4:00, znalost HCCP skladování zboží
Náplň práce: příjem zboží od dodavatelů a uskladňování, příprava zboží pro bufety, dle jejich objednávek, příprava zboží pro menzu, dle rozpisu účetní - nutná znalost počtů a převodu jednotek, úklid v prostoru skladu, kontrola záruční doby zboží
Zaměstnanecké výhody: dovolená 30 dnů, dotované stravování, po odpracování 1 roku příspěvek na penzijní připojištění, univerzitní školka, další benefity dle bonusového programu VŠB-TUO