Práce Nabídka zaměstnání

Údržbář, správce budov

Obaly Adamec a.s., Ostrava

U Výtopny 3157, Ostrava

Tomáš Adamec
603 810 884
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Dvousměnný provoz

  • min. vzdělání

    Střední odborné (vyučen)

Nástupní plat 130,- Kč

1. kontakt telefonicky v pracovní dny mezi 10-14 hodinou na č. 603 810 884, e-mailem. Životopis zašlete na email: kariera@obaly-adamec.cz
V prvním kole proběhne výběr na základě zaslaného životopisu. V druhém kole budou vybraní kandidáti pozváni k ústnímu pohovoru.

Zavedená tiskárna, polygrafická společnost, vyrábějící až 10ti barevným flexotiskem obalové produkty zejména pro potravinářský průmysl (shrink-sleevové, samolepící a IML etikety; plastové a hliníkové víčka; různé papírové a plastové segmenty obalů) hledá do připravovaného nového, moderního výrobního areálu, provozu v Ostravě vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Údržbář, správce budov.

Předpoklad zahájení provozu v Ostravě - Zábřehu prosinec 2022/leden 2023, do té doby dočasně výkon práce v provozovně v Bohumíně na adrese Čs. armády 133.

Náplň práce: Údržba strojního zařízení, objektu a správa technologií (vzduchotechnika, chlazení). Operativní odstraňování závad na objektu a řešení havarijních situací (nepřetržitý provoz). Provádění pravidelné preventivní údržby, vedení dokumentace týkající se oprav. Elektrotechnické práce.

Požadavky: SOU elektro, vyhláška 50 §6 - platná podmínkou, praxe na obdobné pozici ve výrobní společnosti výhodou, ochota a snaha učit se novým věcem, spolehlivost, pečlivost, samostatnost.

Nástupní nabízená hrubá mzda bude stanovena v závislosti na schopnostech, zkušenostech a kvalifikaci od 130 Kč/hod. Po zapracování pohyblivé prémie, měsíční odměny dle vykonané práce a další osobní příplatky. Pracovní poměr na dobu určitou na 6 měsíců s možností prodloužení a později změny na dobu neurčitou.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.