Gulášové slavnosti: Soutěž, hudba a ochutnávky zdarma

Dne 27. července 2023 se v amfiteátru na Horečkách uskuteční Gulášové slavnosti, které začnou v 9:30.


V sobotu 27. července 2023 se v amfiteátr na Horečkách v Frenštátu pod Radhoštěm stane dnem plným rozmanitých chutí a pestrého programu. Přesně od 9:30 zde totiž vypukne jedinečná akce – Gulášové slavnosti, kde se síly poměří jak amatérští, tak profesionální kuchaři při přípravě toho nejlepšího guláše.

Během celého dne se návštěvníci mohou těšit nejen na skvělou atmosféru, kterou zajistí několik hudebních skupin, ale také na bohatý doprovodný program. Zatímco se budou chystat a vařit rozmanité varianty guláše, v 10:00 zazní tóny folk-world music formace Z HORNÍ DOLNÍ A DÁL NA JIH. O hodinu a tři čtvrtě později nás ohromí parkourová exhibice IMPROVE YOURSELF, a ve 12:45 se představí pop-rocková skupina DOLLS IN THE FACTORY.

Od 14:30 nasadí tempo rocková, latino-americká a popová skupina CHASING EAGLES. Výsledky soutěže a předání cen bude poté na programu v 16:30. A aby zábava neutichla, od 17:30 nás opět naladí pop-rocková kapela REDSTONE následovaná rock-punkovou skupinou DNESKANE v 19:15. Kulminaci dne zakončí multižánrová formace HOSPODSKÝ BORDEL, která vystoupí ve 21:00.

Pro návštěvníky bude k dispozici kromě lahodného guláše i mnoho dalších gastronomických pochoutek. Na své si přijdou milovníci míchaných nápojů a různých druhů piv. Všichni tak budou mít ideální možnost se pořádně najíst a vychutnat si všechny chutě, které slavnosti nabízejí.

Na akci je vstup zdarma a účastníci se do amfiteátru mohou dostat buď pěší procházkou, nebo mohou využít sedačkovou lanovku, která bude v provozu od 9:00 do 21:00. Celý tento den slibuje být jedinečným zážitkem, který rozhodně stojí za to zažít. Přijďte s rodinou a přáteli a nechte se vtáhnout do fantastické atmosféry Gulášových slavností! 

PROGRAM:

9:30 – Zahájení soutěže

10:00 – Z HORNÍ DOLNÍ A DÁL NA JIH (folk-world music)

11:45 – IMPROVE YOURSELF (parkour exhibice)

12:45 – DOLLS IN THE FACTORY (pop-rock)

14:30 – CHASING EAGLES (rock, latino-amerika, pop)

16:30 – Vyhlášení výsledků, předání cen

17:30 – REDSTONE (pop-rock)

19:15 – DNESKANE (rock-punk)

21:00 – HOSPODSKÝ BORDEL (multižánr)



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy