Nová komfortní zóna u Kališova jezera láká návštěvníky

V blízkosti Kališova jezera byla dokončena moderní jednopodlažní budova, která zlepšuje komfort návštěvníků. Nabízí plavcům soukromí při převlékání, hygienu a občerstvení.


V blízkosti Kališova jezera byla nedávno dokončena stavba moderní jednopodlažní budovy, která má za cíl zlepšit komfort a zázemí pro návštěvníky. Tento nový objekt, o rozloze přes 200 metrů čtverečních, přináší plavcům vyšší míru soukromí při převlékání a hygienických úkonech, a také nabízí širší možnosti občerstvení.

Bufetová zóna je vybavena dvěma výdejními okny a nabízí venkovní sezení jak na otevřené, tak i kryté terase. Sociální zázemí zahrnuje sprchy, umývárny, toalety, šatny a uzamykatelné skříňky, což zajišťuje vysoký standard pohodlí pro všechny návštěvníky.

„Během letní sezóny bude budova v provozu každý den, a to s výjimkou dnů, kdy nebudou vhodné povětrnostní podmínky, jako jsou dlouhotrvající deště nebo jiné extrémy,“ uvedla mluvčí projektu.

Bohumín rovněž zahájil projekt, jehož cílem je propojení celé oblasti s místní sítí cyklostezek. Plánovaná trasa bude měřit 1,2 kilometru a povede kolem jezera od Ovocné ulice. Bude vhodná nejen pro cyklisty, ale i pro pěší a bruslaře. Celkové náklady na stavební práce činí 14 milionů korun a jejich dokončení se očekává příští rok.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy