Outlet Arena Moravia: Slevy až 80%, soutěže a MasterChef porotce přivítali konec léta!

Outlet Arena Moravia se minulý víkend loučila s létem ve velkém stylu, nabídla finální slevy až do 80 %, bohatý kulturní program, soutěže a vystoupení. Marek Raditsch z MasterChefa představil pokrmy a soutěžil s amatérskými kuchaři, navíc byla barmanská show a další atrakce.


Pondělí, 22. 8. 2022, 8:25 - Minulý víkend se outletové obchodní centrum Outlet Arena Moravio loučilo s letními prázdninami v grandiózním stylu. Zákazníci nejen že mohli využít finálních slev až do výše 80 %, ale také se zúčastnit bohatého kulturního programu plného soutěží a vystoupení.Uznávaný šéfkuchař a porotce televizní show MasterChef Česko, Marek Raditsch, představil dva lehké a delikátní pokrmy, které mohou být hnacím motorem i během parných letních dnů. Jeho vystoupení bylo doplněno soutěží amatérských kuchařů, kteří se utkali o poukázky v hodnotě 5 000 Kč pro vítěze.

Program pokračoval barmanskou show, kde se připravovaly osvěžující letní drinky, které si poté zájemci mohli vychutnat v chill-out zóně. Celým kulturním programem provázel charismatický a zábavný moderátor Pavel Cejnar, který celé akci dodal uvolněnou a přátelskou atmosféru.

Návštěvníci měli možnost zúčastnit se i dalších atrakcí, jako bylo kolo štěstí, surfařského simulátoru či adrenalinového bungee runningu. Tato akce byla skvělou příležitostí pro setkání s přáteli, rodinou či kolegy a společně si vychutnat zážitky, které Outlet Arena Moravia nabízela.

Pokud jste nestihli navštívit tuto jedinečnou akci, nemusíte se obávat. Outlet Arena Moravia pravidelně pořádá zajímavé akce a trhy, které stojí za to navštívit. Sledujte jejich webové stránky a sociální sítě, abyste nezmeškali žádnou příležitost zažít nové kulturní zážitky a nakoupit za skvělé ceny.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 23.01.2024 19:52



0 +
 

Hlavní zprávy