Šílený řidič BMW zranil muže v Ostravě

Řidič BMW napaden po tom, co si stěžoval na muž plivající na jeho auto. Policisté zveřejnili fotografie a hledají agresora i tipy na číslo 158.


Dle informací, které má k dispozici Policie ČR, přijel kdosi v černém automobilu značky BMW a zaparkoval na uvedené ulici. Registrační značka vozu je v tuto chvíli neznámá. Poskytla tuto informaci policejní mluvčí Eva Michalčíková.

Po zaparkování, řidič BMW vystoupil a začal vytrvale plivat na okolní osobní auto. Jak uvádí naše zdroje, jeho řidič se snažil řidiče BMW slušně upozornit, aby se takového chování zdržel. To však vyvolalo nečekanou odezvu.

Namísto toho, aby své chování změnil, vyprovokovaný řidič BMW zaútočil na druhého řidiče. Použil sílu v podobě opakovaných úderů a kopů, což vedlo k vážným zraněním. Oba řidiči museli být hospitalizováni. Tato informace byla dále potvrzena mluvčí Michalčíkovou.

Ačkoliv se policisté snaží najít agresora, potýkají se s obtížemi. Proto se rozhodli zveřejnit fotografie z místa činu v naději, že je někdo rozpozná. Video z incidentu je stále zadržováno pro velké množství vyslovených vulgarismů.

Akékoliv informace o této události mohou být sdíleny na policejní linku 158. Policisté se vyjadřují s díky za všechny zdroje informací, které jim mohou pomoci dopadnout pachatele. Apelují také na samotného útočníka, aby se vlastními kroky dostavil na policejní oddělení Ostrava-Vítkovice na adrese Mešníkova 4, dodala mluvčí Michalčíková.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy