Úklid u Darkovského mostu 6. dubna od 10:00

Mládežnická rada Karviná zve dobrovolníky na úklid města v oblasti darkovského mostu a karvinského moře. Akce začíná na parkovišti u Tesca a spolupracuje s Technickými službami města.


Místní Mládežnická rada uspořádá úklid, který je zaměřen na jedny z nejoblíbenějších lokalit města - darkovský most a karvinské moře. Pokud máte volný čas a chcete pomoci zlepšit vzhled našeho města, jste srdečně vítáni.

Sraz dobrovolníků je naplánován na parkovišti u Tesca, odkud úklidové akce nakonec začne. Zaměříme se na procházení z parkoviště do parku směrem k darkovskému mostu. Následně přejdeme do oblasti okolo karvinského moře.

Ruku v ruce s Mládežnickou radou Karviná se na akci podílí také Technické služby města. Bezpečné sběrné rukavice a pytle budou připraveny pro všechny účastníky. Jedná se o skvělou příležitost jak strávit den aktivně, a zároveň pomoci zlepšit vzhled naší obytné oblasti.

Úklid je plánován jako společenský a ekologický projekt. Jeho cílem je nejen uklidit vybrané oblasti, ale také podpořit pocit komunity mezi obyvateli Karviné. Na závěr práce budeme moci spatřit výsledky našeho úsilí a užít si vyčištěné, estetické prostředí.

Správný čas k zajištění lepšího a čistějšího města je právě teď! Mládežnická rada Karviná srdečně zve všechny obyvatele a dobrovolníky, aby se stali součástí této pozitivní změny.

Nic nezastaví Karviňany od toho, aby udrželi své oblíbené město čisté a krásné. Buďte součástí této změny. Přidejte se k nám a pomozte nám vytvořit pozitivní rozdíl v našem městě!

Připojte se k nám na parkovišti u Tesca a zapojte se do tohoto úklidu, který vytváří změnu v Karviné a pomáhá uchovat krásu našeho oblíbeného města.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy