Adan Sanchez, hry a kostýmy: Zábava pro nejmenší!

30. dubna se v Karviné na Lodičkách uskuteční tradiční rodinná oslava Pálení čarodějnic s bohatým programem pro všechny generace, včetně her, hudby a tradičního táboráku.


V pátek 30. dubna proběhne na Lodičkách v Karviné tradiční oslava Pálení čarodějnic. Tento oblíbený rodinný svátek, vhodný pro všechny generace, se bude letos konat s bohatým programem, který zahrnuje hry, hudbu a tradiční táborák. Přijďte se k nám připojit a užít si nezapomenutelný večer plný smíchu, zábavy a dobrodružství, který pobaví děti i jejich rodiče.

Pro vaše nejmenší jsme připravili rozmanitý program plný her, které zapojí tvořivost, fantazii i motoriku. Představte si dobrovolné soutěže, při kterých se mohou vaše děti převléknout za princezny, rytíře, moudré čaroděje nebo zajímavé skřítky. Samozřejmě že kostýmy nejsou povinné, ale rozhodně jsou vítané a místo toho se děti mohou tvořivě namalovat a zdobit.

Hej, už slyšíte tu veselou muziku? To je oblíbená kapela Adan Sanchez, která se za pár chvil rozezní a roztančí celý prostor Lodiček. Tato výjimečná hudební skupina nabízí pestrý repertoár, který udělá radost dětem i dospělým. Přijďte si zatančit a zazpívat písničky, které znáte z oblíbených pohádek či písniček, které napsali sami členové kapely.

Co by bylo Pálení čarodějnic bez táboráku? V srdci Lodiček pro vás připravíme obří táborák, u kterého si můžete opéct párky, zapovídat si, zazpívat si oblíbené písničky a vychutnat si příjemnou atmosféru a pohodičku pod hvězdnou oblohou. Tento večer bude opravdu magický a nezapomenutelný pro vás i vaše děti.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy