Exkluzivní prohlídky frýdeckého zámku

Frýdecký zámek nabízí 12. a 13. dubna 2024 speciální komentované prohlídky s? autorem květinového aranžmá - Slávkou Rabušicovou. Prohlédněte si zámecký okruh s? jedinečnou opulentní květinovou výzdobou. Rezervace doporučena, vstupenky online i na místě.


V pátek 12. dubna a sobotu 13. dubna 2024, návštěvníky čekají speciální komentované prohlídky s autorem aranžmá. Kvetoucí tajemství frýdeckého zámku ponese letos významný rukopis Slávky Rabušice. Přichystáno je celkem čtyři termíny, a to v 10.30 a 13.30 hodin.

Frydecký zámek je bezpochyby jedním z nejhezčích a nejzajímavějších hradů v České republice. A to nejen díky své historické hodnotě, ale také díky jedinečným akcím, které pro své návštěvníky připravuje. Jednou z nich jsou právě komentované prohlídky s autorem květinových aranžmá, tedy paní Slávkou Rabušicovou.

Slávka Rabušicová je známá tvář v oboru, její květinové kreace vždy ohromí svou originalitou a promyšleností. Každé květinové uspořádání je vlastně umělecké dílo, které komunikuje s prostorem a dějinami zámku. Nikomu tedy nesmí uniknout tato jedinečnost.

Co bude tentokrát skrývat zámecký okruh? To je zatím tajemství. Na návštěvníky však jistě čeká opulentní květinová výzdoba, která zámek obklopí tajemným a kouzelným akcentem.

Rezervace míst není nutná, ale silně doporučujeme využít možnosti rezervace online nebo telefonicky na čísle 558 628 001, a to od 2. dubna 2024.

Vstupenky na prohlídky jsou v prodeji online i na místě, ale pozor – zkušenosti z minulých let ukazují, že prohlídky s Slávkou Rabušicovou jsou velmi oblíbené. Tak neváhejte, objednejte vstupenky na prohlídku a dozvíte se více o kvetoucím tajemství frydeckého zámku!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy