Hokejový trenér Jelínek představuje Car coaching

PhDr. Marian Jelínek, hokejový trenér a kouč s 35 let zkušeností, představuje sportovní psychologii a mentální koučink. Aplikuje své zkušenosti ve sportu, firemním a akademickém prostředí, výchově dětí a "car coaching". Spolupracuje s vrcholovými sportovci a manažery.


Vítejte ve světě sportovní psychologie a mentálního koučingu, ve kterém vás provede jedna z nejuznávanějších osobností českého hokeje, PhDr. Marian Jelínek, Ph.D. Tento renomovaný hokejový trenér, kouč, manažer a autor řady knih strávil více než 35 let v oblasti sportovní psychologie, mentálního koučingu a výchovy mladých hráčů.

Své bohaté zkušenosti uplatňuje nejen ve sportu, ale také ve firemním a akademickém prostředí. Dokazuje tak, že principy úspěšného týmu, motivace a mentálního koučinku jsou přenositelné napříč různými obory lidské činnosti.

Jeden z oblíbených tematických okruhů Mariana Jelínka je spojení sportovního koučinku s oblastí výchovy dětí a komunikace v autě. Zde seznámí čtenáře s nástroji a metodami 'car coaching', které pomáhají efektivně využít každodenní situace ve společnosti dětí v autě pro jejich výchovu a rozvíjení sociálních dovedností.

Mezi největší trenérské úspěchy Mariana Jelínka patří zlatá medaile z Mistrovství světa v hokeji 2005, dva tituly s HC Sparta Praha a Presidentův pohár s HC Plzeň. Kromě týmových úspěchů pracuje také individuálně s vrcholovými sportovci a manažery (v současnosti např. s Karolínou Plíškovou, Petrem Mrázkem, Terezou Bledou a dalšími olympioniky). Jeho profesní dráha zahrnuje také dlouholetou spolupráci s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem.

PhDr. Marian Jelínek své rozsáhlé zkušenosti využívá při přednáškách zaměřených na asociace a kluby napříč všemi sporty, ale také pro firmy z různých oborů a v akademické sféře. Je garantem oboru Psychologie pro manažery a MSc. postgraduálního studia na Newton University.

Akce se koná 25. dubna 2024 15:00 - 17:00, Mlýn vodníka Slámy





Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy