Interaktivní koncert: Hudební fantazie dětí s Oranem Etkinem

Interaktivní koncert Orana Etkina s kapelou přichází 2. dubna 2024 16:30 - 17:30 do českých měst v rámci festivalu Mladí ladí dětem. Cílem je vést děti k vnímání hudby skrze fantazii a ukázat, že hudba je radost. Koncerty proběhnou v Praze, Ostravě, Olomouci a Litvínově.


Mladí ladí dětem, jeden z největších mezinárodních festivalů zaměřených na děti a jejich rodiče, přichází do českých měst s inovativním interaktivním koncertem. A směr festivalu? Vedení dětí k vnímání hudby skrze svou neomezenou fantazii! Společně se světoznámým hudebníkem Oranem Etkinem, vezme tento unikátní projekt dětské publikum na cestu objevování hudebních jazyků. I přes to, že koncerty probíhají v angličtině, čeští diváci a divačky se budou moci spolehnout na český překlad.

Oran Etkin, nositel ocenění Grammy, a jeho Timbalooloo se věnuje tomu, jak otevřít dětem dveře do světa hudby, aniž by se musely zabývat komplexní hudební teorií nebo ovládat nějaký nástroj. V průběhu představení povede děti zábavnými hrami, příběhy a písněmi, které ukážou, že hudba je radost a že každý může být muzikantem. Etkin věří, že dítě může mluvit plynule jazykem hudby bez znalosti gramatických pravidel.

Interaktivní koncert umožňuje dětem do představení aktivně zapojit, bavit se a zároveň se učit s interakcí mezi Etkinem a jeho kapelou. Spolu s dětmi žasnou nad tím, jak hudba ničí překážky jazyka a komunikuje s jejich fantazií jako žádné jiné umění.

Koncerty proběhnou v Praze, Ostravě, Olomouci a Litvínově, v rámci projektu Mladí ladí dětem a Timbalooloo. Česká republika je první zemí mimo Spojené státy, která vezme tuto jedinečnou hudební show na svá bedra a rozšíří horizonty místního publika už zmíněným způsobem.

Nezměrný potenciál dětské fantazie je klíčem k úspěchu tohoto projektu a stane se bránou k nezapomenutelným zážitkům. Je na čase zapojit se do interaktivního koncertu Mladí ladí dětem s kapelou Orana Etkina, objevovat jazyk hudby a třískat z pódia zábavu a vášeň pro hudební dobrodružství.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy