Jarní tvořivá kavárna

Studénka oslavuje jaro tvořivou dílnou pro rodiny. Akce nabízí kreativní činnosti, díky nimž si účastníci vyrobí vlastní velikonoční dekorace. Děti se mohou těšit na divadelní představení, malování obličeje a další zábavu


Ve městě Studénka se v sobotu rozvine jarní atmosféra díky tvořivé dílně pořádané místním rodinným centrem. Tato akce nabídne spoustu kreativních aktivit pro děti i dospělé, které si jistě zamilují tradiční Velikonoční svátky v novém kabátě.

Účastníci mohou vytvořit vlastní dekorace na stůl či dveře pomocí různých materiálů, jako jsou rozkvetlé proutí kočiček, dřevo ze stromů nebo umělé dekorace. Jarní tvořivá kavárna nabídne i kávu a marlenku, aby si účastníci mohli i trochu odpočinout a povídat si.

Lucie Zajícová, vedoucí Rodinného centra Studénka, sdělila: 'Můžete si tady vyrobit vajíčka technikou laku na nehty na vodní hladině, závěsný věneček na dveře nebo na stůl a fantazii se meze nekladou.' Další tvořivá dílna se bude konat 23. března u příležitosti Slavností Velikonoc, které budou probíhat v centru města po celý den.

Na náměstí bude kromě tradičních kolotočů a stánků s pochutinami také nabídka různých velikonočních výrobků a děti se mohou těšit na malování na obličej a představení Velikonoční hrátky s divadlem Kejkle. Navíc se mohou obyvatelé města těšit na lidovou zábavu společně s folklorním souborem Vrtek a cimbálovou muzikou.

Deskripsi Kesalahan:V průběhu týdne před Velikonocemi se ve Studáneckém náměstí rozproudí akce pro občany města, které zahrnují velikonoční trh, kde budou moci procházet tradiční velikonoční dárky, jako jsou kraslice, beránček, pomlázka nebo rázovky.

Pro děti bude navíc na velikonoční neděli připravena interaktivní pohádka 'Jaro se skřítky' v Dělnickém domě od 16 hodin. Představení Divadla Křesadlo přenese děti do příběhu dvou skřítků a zaujme je nejen chařavým jarem, ale i hledáním tajemství velikonočního vejce.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy