Oslnivá setkání s autory, detektivkami a dokumentaristkou v Ostravě!

Ostravské knihovny přivítají úspěšné autorky z regionu. Mezi nimi i Alenu Mornštajnovou a Scarlett Wilkovou. Setkání s dalšími spisovateli, cestovateli a fotografy.


Ostravské knihovny se chystají přivítat několik významných autorek z regionu, které se zde představí veřejnosti a podepíšou své knihy. Tato akce je součástí bohatého programu, který Knihovna města Ostravy v březnu a dubnu nabízí ve svých pobočkách. Čtenáři se tak mají možnost setkat s řadou úspěšných spisovatelek a spisovatelů, ale i cestovatelů, fotografů a znalců místního dění.

Mezi pozvanými hosty najdeme Evu Tvrdou, autorku detektivek a znalkyni místního nářečí z Hlučínska, Alenu Mornštajnovou, oceněnou spisovatelku, Kamilu Hladkou, autorku bestselleru Hornické vdovy, či Romanu Vaverovou, autorku publikace o Dolní oblasti Vítkovice s titulem Železná katedrála. Do Ostravy přijede také Scarlett Wilková, oblíbená dokumentaristka a spisovatelka.

Součástí akce je i první letošní pasování prvňáčků do stavu čtenářského a zapojení poboček do oblíbené Noci s Andersenem. Veřejnost se tak může těšit na zajímavá setkání s autory, ale také na různorodé aktivity pro děti i dospělé. Vstup na všechny akce je zdarma, a tak si čtenáři nemusejí odpírat příležitost zúčastnit se těchto zajímavých podniků v ostravských knihovnách.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy