Pád ze střechy: Muž vážně zraněn v Kašovicích

Senior muž utrpěl vážné zranění po pádu z výšky pěti metrů při opravě střechy na Frýdecko-Místecku. Záchranáři ho ošetřili a vrtulník ho přepravil do Fakultní nemocnice v Ostravě.


Na Frýdecko-Místecku došlo k nešťastné události, která má zásadní dopad na zdraví jednoho seniorního muže. Ten, podle informací od mluvčího záchrané služby Lukáše Humpla, spadl při opravě střechy na domě v Kašovicích ze výšky pěti metrů.

Neštěstí se stalo v sobotním odpoledni kolem čtvrté hodiny. Záchranka dostala oznámení o nehodě a na místo dorazila složka Zdravotnické záchranné služby MSK. Muže, který při pádu utrpěl vážné zranění hrudníku a dolní končetiny, našli při vědomí. Na místo události byl následně vyslán i vrtulník, který seniorního muže přepravil do Fakultní nemocnice v Ostravě.

Záchranáři museli muže ošetřit na místě události, než mohl být převezen následnou pětadvacetiminutovou leteckou cestou. Pacient byl zajištěn pomocí krčního límce a uložen do vakuové matrace. 

Incident na Frýdecko-Místecku upozorňuje na význam dodržování bezpečnostních opatření při provádění výškových prací. Zvláště u starších osob je důležité dbát na bezpečnost a omezit riziko pádů nebo jiných neštěstí, která mohou vážně ohrozit jejich zdraví.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy