Přijďte objevit Svět kostiček: fascinující Lego výstava ve Frenštátě do 14. března 2024

Výstava "Svět kostiček" představí fanouškům Lego fascinující modely a pestrý program ve Frenštátě pod Radhoštěm od 2. února do 14. března 2024. Navštivte tuto rodinnou akci s dětským koutkem a prodejem stavebnic Lego.


Fanoušci kultovní stavebnice Lego® mají v únoru jedinečnou příležitost prožít svět svých oblíbených kostiček ve Frenštátě pod Radhoštěm. Od 2. února do 14. března 2024 se v prostorách výstavní síně A. Poláška v Domě kultury koná expozičně – herní výstava s názvem 'Svět kostiček®'. Pestrý program, atraktivní expozice a speciální akce zaručují skvělý zážitek pro návštěvníky všech generací.

Očekávejte fascinující prohlídku tematických modelů, které zahrnují jak ucelené edice továrních setů, tak i originální vlastní tvorbu. Výstava se může pochlubit atrakcemi jako diorama městečka s pohyblivou vlakovou soupravou, scény ze světa filmu a pohádek, se zaměřením na Elfů, draků, hradů a různorodých postav, včetně válečné zóny robotů Bionicle a klasiky Ghostbusters (Krotitelé duchů). Sběratelé se také mohou těšit na řadu skvostů různých tématik, se zaměřením na Lego nadšence od věku 1+.

Pozor! Pro ty nejmenší je připraveno i něco navíc. Na výstavě najdou děti plnohodnotně vybavený dětský koutek, ve kterém mohou stavět z kostiček Lego® Classic – Basic®, Lego Bionicle a Lego® Duplo®. Pro ty, kdo se chtějí domů vrátit s nějakou novou stavebnicí, bude k dispozici prodej vybraných nových stavebnic Lego®.

Výstava „Svět kostiček®“ ve Frenštátě pod Radhoštěm je otevřena úterý – neděle 9-17. Vstupné činí 50 Kč pro děti od 3 let a 70 Kč pro dospělé. Nechte se unést do barevného světa kostiček, kde objevíte nejen filmy a pohádky, ale i historii, techniku a mnoho dalšího. Frenštát pod Radhoštěm se na chvíli stává centrem stavebních souprav!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy