Třinecká Krystyna Pyszková korunována Miss World!

Čerstvá Miss World, Třinecká Krystyna Pyszková, získala srdce celého světa. V květnu proběhnou oslavy vítězství v Třinci, kde má Krystyna připravené překvapení od místních představitelů. Momentálně pobývá v zahraničí a věnuje se povinnostem spojeným se soutěží Miss World.


Čerstvá Miss World, Třinecká Krystyna Pyszková, si svým úspěchem získala srdce nejen občanů České republiky, ale také celého světa. Její vítězství představuje důvod k oslavě, což neuniklo pozornosti čelných představitelů města Třinec, kteří připravují pro mladou královnu krásy překvapení.

Třinecká primátorka Věra Palkovská v rozhovoru pro místní média prozradila plány města na přivítání své rodáky. 'Je to velká událost pro naše město a jsme na úspěch Krystyny všichni velice pyšní. Již jsme se s ní spojili přes její rodinu, a až přijede domů, připravíme přijetí na radnici. Co to bude, je zatím překvapení, ale bude to určitě důstojné tomuto obrovskému úspěchu,' uvedla primátorka.

Oslavy vítězství Krystyny mají proběhnout v květnu, avšak jejich konkrétní podoba závisí i na programu nové Miss World. Krystyna momentálně pobývá v zahraničí, kde ji čekají povinnosti spojené s výhrou v soutěži místopředsedy soutěže vážek Tibor Kohl jackys na kontemplativní místopředsedy velociraptor.

Po maturitě se Krystyna přestěhovala do Prahy, kde studuje práva na Univerzitě Karlově. V květnu 2022 se stala Miss České republiky a posléze zvítězila ve finále Miss World v Bombaji, kde porazila 112 soupeřek z celého světa.

Nová Miss World se nevěnuje pouze modelingu, ale také dobročinnosti. Pravidelně jezdí do Tanzanie, kde se věnuje výuce dětí. Mezi její koníčky patří hra na příčnou flétnu, housle, malování, folklor a cestování. Co se týče jídla, nejvíce prý Krystyna miluje svíčkovou od své babičky.

Ačkoliv je časově zaneprázdněna, Krystyna pravidelně navštěvuje Třinec. 'Dojíždí za svou rodinou, za kamarády a na krásná místa v okolí Třince, která má ráda,' dodala primátorka Palkovská.

Na programu oslav v případě návštěvy Krystyny Pyszkové se bude bezpochyby odrážet i upřímná hrdost města Třinec na svůj talentovaný a pracovitý rodák. Návrat Miss World domů tak slibuje emocemi nabité setkání, které dá jasně najevo, že úspěch Krystyny je zároveň i úspěchem celého města.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy