Udo Dirkschneider: Metalová legenda přichází do Ostravy

Metalová legenda Udo Dirkchneider s kapelou dorazí do Ostravy, kde představí největší hity své kariéry. Koncert je považován za jednu z nejvýznamnějších událostí letošního roku.


V brzké době si Ostrava bude moci poprvé zazpívat s legendou metalového světa. Udo Dirkchneider, ikona metalu a bývalý frontman skupiny Accept, míří s jeho kapelou do města Ostrava, aby představili některé z největších hitů své kariéry. Tato událost je považována za jednu z nejvýznamnějších metalových událostí letošního roku.

'Toto vystoupení představuje jedinečný moment pro festival, kde se propojí minulost a současnost metalového žánru', řekl promotér festivalu Patrik Kohut. Koncert, který míří do Ostravy, je pro fanoušky metalu jednoznačně událostí roku a podle Kohuta přinese něco úplně výjimečného.

'Udo je nesmírně charismatický a talentovaný umělec, jehož vliv na metalovou scénu je nesporný. Jeho hlas a charisma ho zařadily mezi jedny z nejvýznamějších postav v historii hudby,' dodává Kohut.

Mimo Uda je součástí kapely také Peter Baltes, bývalý baskytarista skupiny Accept. Vystoupení se tak může stát výjimečným setkáním s minulostí, kdy se fanoušci opět setkají s členy legendárního Acceptu.

Na pódiu zazní také několik známých hitů, jako je například Animal House, Metal Heart a They Want War, které se staly hymnami pro metalové generace po celém světě.

Ostrava se může mimo těchto legend těšit také na Beast In Black z Finska, britskou skupinu Phil Campbell and the Bastard Sons nebo irsko-francouzský metalový kolektiv Molybaron.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy