Tři mušketýři a muž se železnou maskou: Akce Léto na zámku láká diváky každého věku

Letošní divadelní sezona na zámku Fryštát v Karviné začala představením Tři mušketýři, kteří předvedou své dovednosti a odvahu. V rámci akce Léto na zámku se s nimi setkáme několikrát v nových představeních. Představení je vhodné pro celou rodinu a nabízí akci, šermířské souboje a dramatické zvraty.


Letošní divadelní sezona na zámku Fryštát v Karviné se slavnostně zahájí edinečným způsobem - a to s představením legendárních Tří mušketýrů 30. března  2024, kteří nadchnou diváky nejen šermířskými schopnostmi, ale i odvahou, duchapřítomností a řemeslnou zručností.

A není to letos naposledy. S těmito odvážnými chlapíky, kteří jsou mistry svého kordu, se setkáme několikrát. V rámci akce Léto na zámku uvedeme zcela nové představení Tři mušketýři po dvaceti letech a o Vánocích si opět zopakujeme Tři mušketýry ještě po deseti letech s mužem se železnou maskou. Dvě adaptace z pera slavného Alexandra Dumase jsme na našem zámku uvedli již jednou a byl o ně velký zájem. Proto jsme se rozhodli některá představení zopakovat a doufáme, že nyní uspokojíme i ty, kteří se na první uvedení nedostali.

Tak se s námi opět vydejte proti proudu času, tentokrát do 17. století, rovnou do sladké Francie ke dvoru slovutného krále Ludvíka XIII. Na vlastní oči spatříte proslulé tři mušketýry Athose, Porthose, Aramise a jejich přítele d´Artagnana a spolu s nimi se pokusíte čelit intrikám obávaného kardinála de Richelieu. Představení plné šermířských soubojů, dramatických zvratů i úkladných nástrah prohnaného kardinála slibuje napínavou podívanou pro diváka každého věku.

Vhodné pro celou rodinu. Divadlo historie v pohybu Exulis, scénář a režie: Jaroslav Vaculík

Prohlídky začínají v časech: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 h. Mezi 12:00 a 13:00 je pauza. Nečekejte a vydejte se na zámek Fryštát v Karviné, kde vás čeká nezapomenutelný divadelní zážitek. Zábava pro celou rodinu s Třemi mušketýry, dění 17. století, úchvatná atmosféra té doby a zábavná akce Léto na zámku - to vše a mnohem více na jednom místě. Zajistěte si vstupenky pro tuto skvostnou akci ještě dnes a užijte si neopakovatelné chvíle na zámku Fryštát v Karviné.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy