Nečekaně klidná atmosféra: Karvinská lavička v evropském mači nejhlasitější!

Házenkáři Karviné zažili v utkání proti Steaua Bucure?ti neobvyklou klidnou atmosféru, přirovnávanou k té v kostele. Český trenér Michal Brůna uvedl, že se jedná o první zápas v evropském poháru s takovou tichostí. Soupeř navíc nehrál tak agresivně, jak se očekávalo. Brůna věří, že s podporou fanoušků v nadcházejících zápasech, tým dosáhne na úspěch.


V nedávném utkání týmu házenkářů Karviné proti rumunské Steaua Bucure?ti v Evropském poháru zaznamenali český trenér Michal Brůna a jeho tým velice neobvyklou zkušenost. Podle Brůny se celý zápas odehrával při velmi klidné a tiché atmosféře, což mu připomnělo tak lehce pohřební atmosféru, že ho to utvrdilo, že tam je atmosféra jako v kostele.

Trenér dále dodal, že během své kariéry dosud nikdy neviděl utkání s tak rozdílnými kurzy pro oba týmy, především pro relativně vyrovnané soupeře. 'Na naší výhru u jedné ze sázkových kanceláří byl osm celých šest... Stavěli nás do role úplného outsidera.' Přitom Steaua je v rumunské lize až desátá.

Brůnu překvapilo i to, že soupeř nehrál tak agresivně, jak viděli ze záznamů z předešlých duelů Steauy. 'Ale příště to může být jiné,' upozornil kouč. Potvrdil, že prohra o gól je přijatelná, přičemž bylo možné, že skóre mohlo být ještě horší. 'Klidně to mohlo být minus čtyři, minus pět, ale třikrát jsme dokázali vyrovnat, když už jsme prohrávali o tři góly. Nebyl to od nás nějak extra zápas, odehráli jsme lepší průměr.'

Nejlepšími střelci byli Solák s devíti góly, z toho tři dal ze sedmimetrových hodů, a Patzel s osmi. Za domácí se šestkrát trefil Constantina.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy