David Škranc z Olomoucka posiluje NH Ostrava

Talentovaný basketbalista David Škranc se připojil k týmu NH Ostrava, posílí pozice na hřišti. Škranc, schopný hrát na křídle i pod košem, přichází s motivací ukázat dovednosti a rozvinout potenciál. Trenér Adam Choleva věří, že Škrancova zkušenost bude pro tým přínosem a přispěje k úspěšnému progresu.


David Škranc, talentovaný a zkušený basketbalista z Olomoucka, se připojil k týmu NH Ostrava, aby jim pomohl posílit pozice na hřišti. Škranc, který je známý svou schopností hrát jak na křídle, tak pod košem, přichází do Ostravy s motivací ukázat své dovednosti a rozvinout svůj plný potenciál po ne zcela úspěšném období v Olomouci.

Ostravský trenér Adam Choleva je nadšený ze získání Škrance a věří, že jeho zkušenosti, motivace a inteligence na hřišti budou pro tým velkým přínosem. V národní lize odehrál Škranc za Olomoucko 21 utkání, když zaznamenal průměrně 6,5 bodu na zápas a 3,4 doskoků. Předtím strávil Škranc šest sezón v dresu Pardubic a dvě sezóny v Hradci Králové, což z něj činí opravdového veterána nejvyšší domácí soutěže.

Pro NH Ostrava je příchod Škrance důležitým posílením pozice pivotů, které tým potřeboval stabilizovat. Cholev je přesvědčen, že Škranc bude pro tým cenným hráčem, který svou působivou kariérou a zkušenostmi pomůže Ostravě směřovat správným směrem a dosáhnout svých cílů. Jeho schopnosti a výkon na hřišti také podpoří progres týmu ve zbytku sezóny.

Zároveň je Škrancova dohoda s Ostravou na víceletém kontraktu ukázkou důvěry mezi oběma stranami a zároveň potvrzením snahy NH Ostrava posilovat svůj kádr českými hráči s kvalitními dovednostmi a zkušenostmi. Fanoušci přátelského klubu NH Ostrava tedy mají mnoho důvodů, proč se těšit na zajímavou a úspěšnou budoucnost svého týmu za přispění zkušených a motivovaných hráčů, jako je David Škranc.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy