Nový 25m bazén nabízí pět plaveckých drah, masáže a venkovní areál v Ostravě-Bartovicích!

Krytý bazén Ještěrka v Ostravě-Bartovicích nabízí ideální podmínky pro plavání a relaxaci. S 25metrovým bazénem a 5 plaveckými drah, je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Nabízí též bezbariérový vstup a doplňkové služby jako vzduchová sedátka, masážní trysky a chrlič vody. V letní sezóně je k dispozici i venkovní areál.


Plavání je oblíbeným sportem a zároveň účinným relaxačním prostředkem, který dokáže snadno odbourat stres a pomáhat tělu zotavit se od každodenního zatížení. Ať už jste zkušený plavec či začátečník, krytý bazén Ještěrka nabízí skvělé podmínky pro příjemně strávený volný čas. Vzhledem k tomu, že Česká republika prochází stále častějšími výkyvy počasí, je krytý bazén ideální volbou pro sportovní vyžití bez ohledu na počasí.

Krytý bazén Ještěrka se nachází na atraktivní adrese Ještěrka 1, Ostrava-Bartovice, Ozdravné centrum Ještěrka (vchod zprava od Hrušky). K bazénu se snadno dostanete díky velkému parkovišti přímo u objektu. To svým návštěvníkům zaručuje dostatek parkovacího prostoru a jednoduchou dostupnost.

Prostorný 25metrový bazén nabízí až 5 plaveckých drah, které odpovídají aktuálním standardům. Neplavcům je k dispozici část s hloubkou 85 – 95 cm, což zaručuje bezpečí i pro ty nejméně zdatné. Naopak pokročilým plavcům slouží hlavní plavecká část s hloubkou 185 cm. Vstup do bazénu je bezbariérový, což umožňuje přístup i pro osoby se sníženou mobilitou a seniory.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy