V Beskydech proběhl populární zimní festival

V Skiareálu Bílá v Beskydech proběhl populární zimní festival pro celou rodinu s pestrým programem. Návštěvníci si užili lyžování, slalom, soutěže a hry pro děti i dospělé. Hejtman Moravskoslezského kraje, Jan Krkoška, podporoval venkovní aktivity a účastníci festivalu byli nadšeni. Pokud počasí dovolí, lyžování v Beskydech bude možné až do Velikonoc.


V minulém víkendu se ve Skiareálu Bílá v Beskydech konal populární zimní festival pro celou rodinu. Organizátoři ve spolupráci s Moravskoslezským krajem připravili pestrý program plný atrakcí pro děti i dospělé. Návštěvníci si mohli užít lyžování ve volném terénu, závodění ve slalomu, ale také jiných zimních radovánek.

Hlavní náplní akce bylo samozřejmě lyžování. Zdatnější lyžaři mohli závodit ve slalomu a ti odvážnější mohli vyzkoušet skialpy nebo jízdu na speciálním kole na sněhu. Festival ale rozhodně nebyl jen o sportu. Pro děti byly připraveny různé soutěže a hry, které je zabavily na celý den. Dospělí si zase mohli vychutnat svařák a jiné dobře posilnit.

Hejtman Moravskoslezského kraje, Jan Krkoška (ANO), řekl: 'Společně jsme se zapojili do toho, aby obyvatelé našeho kraje se nenudili doma a mohli být v přírodě. Mohli vyzkoušet zimní radovánky. Děti i dospělí se mohou zapojit do závodů na lyžích a ti odvážnější mohou vyzkoušet skialpy a nebo jízdu na speciálním kole na sněhu.'


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy